80.Yıl İşitme Engelliler İlkokulu

Vizyon: Okul ortamında öğrenci ve çalışanlarımızın kendilerini güvende hissettikleri, öğrenci ve veli memnuniyetini öne alan , öğrencilerimize saygı ve sevgi ile yaklaşımın ön planda tutulduğu , daha yüksek standartları yakalama hevesinin sürekli olduğu bir eğitim anlayışı ortaya koyma.

Misyon: Özel eğitime ihtiyacı olan işitme engelli öğrencilerimizin ,Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda ,engel durumunu kabullenmiş başkaları ile iyi ilişkiler kuran. Kendisi ve çevresi ile barışık , toplumsal rollerini gerçekleştirebilen , engelli birey olarak diğer bireylerle aynı haklara sahip olduğu şuuruna sahip. İşbirliği içinde çalışabilen üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerine ortam hazırlamak ve uygun eğitim proğramları ile özel yöntem , araç-gereç kullanarak ; eğitim ihtiyaçları,yeterlilikleri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlanmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenciler devlet tarafından taşınmakta.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: İKAMETİNİZİN BULUNDUĞU İLÇE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİNİN YERLEŞTİRME KARARINA DAYANARAK ÖĞRENCİ KABUL ETMEKTEYİZ.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 4. sınıfı bitiren öğrencimiz ortaokul kadememize devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: SINIFLAR EN FAZLA 10 ÖĞRENCİ MEVCUTLU OLABİLİR.ANCAK FİZİKİ ŞARTLARIMIZ GEREĞİ ÖĞRENCİ SAYILARIMIZ MİNİMUM DÜZEYDEDİR.
Diğer Hususlar: Resmi kurumlar ve STK larla sürekli işbirliği

WEB - https://80yilisitmeio.meb.k12.tr

Adres - Gülük Mah.Safa Sk. No 2 Melikgazi/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - İl Merkezi

Adres - Gülük Mah.Safa Sk. No 2 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım Cumhuriyet Meydanı´na yaklaşık 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KAYSERİ/MELİKGAZİ MERKEZ